Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsné slová prsnatej hviezdy na adresu zneužitých herečiek: Mali mať zdravý rozum!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson (Zdroj: telkac)

LOS ANGELES - Hviezda Pobrežnej hliadky šokovala verejnosť svojím postojom k sexuálnemu obťažovaniu. Mali mať zdravý rozum!

Pamela Anderson prekvapivo tvrdí, že tie ženy mali mať zdravý rozum a nevstupovať do hotelových izieb s Harveyom Weinsteinom. Sexbomba z Baywatchu obvinila hviezdy, ktoré sú zapletené v nechutných škandáloch z toho, že predsa mali vedieť, do čoho sa dostali.

V rozhovore s Megyn Kelly v Today Show päťdesiatročná herečka rozprávala o vlastných skúsenostiach s obťažovaním. Kvôli tomu sa vyjadrila aj k súčasným hollywoodskym obvineniam. “Naučila som sa, nikdy sa nedostať do takej situácie. A keď som prišla do Hollywoodu, som, samozrejme, mala veľa ponúk na súkromné prehliadky a veci, ktoré absolútne nedávali zmysel.”

Podľa herečky stačí používať zdravý rozum: “Nechoďte samé do hotelových izieb. Ak vám niekto otvorí v župane, odíďte. To dá rozum.” Z toho, že bol Weinstein obvinený vôbec nebola prekvapená. „Myslím, že je všeobecne známe, že niektorým producentom a istým ľuďom v Hollywoode sa v súkromnej oblasti treba vyhnúť.”

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu