Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexuálny škandál známeho moderátora: Dostal hodinovú výpoveď!

Matt Lauer Zobraziť galériu (2)
Matt Lauer (Zdroj: TASR)

NEW YORK - Ani dlhoročná práca bez akýchkoľvek problémov ho neuchránila pred nemilosrdným vyhadzovom! Reč je o známom moderátorovi rannej relácie americkej spravodajskej televízie NBC News Matta Lauera (59). Po tom, čo naňho padlo obvinenie zo sexuálneho obťažovania, hviezda dostala hodinovú výpoveď.

Televízia v pondelok dostala podrobnú sťažnosť na moderátorovo nevhodné správanie a dôkladne ju preverila. „Nakoniec sme sa rozhodli ukončiť jeho pracovnú zmluvu,“ vyhlásila televízia, ktorá ďalej uviedla, že hoci je to za posledných 20 rokov prvá takáto sťažnosť na Lauera, má dôvod predpokladať, že to nebol jediný takýto incident.

Na záver dodala, že pre svojich zamestnancov chce vytvoriť na pracovisku prostredie, v ktorom sa budú cítiť bezpečne. Všetko malo prebiehať priamo v budove televízie. Moderátor mal svojim kolegyniam dávať darčeky v podobe sexuálnych pomôcok, pýtal sa, s kým by chceli spať či dokonca mal ukazovať svoje prirodzenie. 

Jedna z Lauerových údajných obetí uviedla, že ju moderátor zamkol vo svojej kancelárii a povedal jej, aby si rozopla blúzku. Potom jej stiahol nohavice, prehol ju cez stoličku a súložil s ňou. Žena tvrdí, že odpadla a prebrala sa na podlahe. Následne mal Lauer požiadať svoju asistentku, aby ženu odviedla k zdravotnej sestre. Celé sa to malo odohrať ešte v roku 2001 a obeť o incidente nehovorila, pretože sa bála, že príde o miesto. 

Viac o téme: Matt Lauer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu