Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapujúce priznanie: Harry Styles z One Direction je fanúšikom tejto speváčky

Harry Styles Zobraziť galériu (5)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák Harry Styles je veľkým fanúšikom kanadskej interpretky Shanie Twain. Dvadsaťtriročný člen skupiny One Direction to uviedol v relácii Entertainment Tonight.

"Myslím si, že v móde i hudbe mala na mňa najväčší vplyv Shania Twain. Myslím, že je úžasná," povedal. Slávny rodák z Redditchu vo Worcestershire už v minulosti prezradil, že k 52-ročnej speváčke ho priviedla jeho matka. "Môj otec bol veľkým fanúšikom The Beatles, The Rolling Stones, Fleetwood Mac a podobných interpretov. Myslím, že keď vyrastáte medzi takouto hudbou, nemôže vás to neovplyvniť. Moja matka zase počúvala Norah Jones a Shaniu Twain, takže som mal kontakt aj s touto tvorbou, čo je zábavné," objasnil.

Harry Edward Styles sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, v ktorej pôsobí spolu s Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom a Liamom Paynom. V marci 2015 skupinu opustil Zayn Malik. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna už len ako štvorica. Získali viac ako dvesto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Styles vydal tento rok v máji debutovú, eponymnú sólovku, s ktorou dobyl UK Chart aj americký albumový rebríček Billboard 200. Pochádza z nej napríklad hit Sign of the Times.

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu