Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdny spevák otvorene o svojich plánoch: Najprv kariéra, potom rodina!

Nick Jonas Zobraziť galériu (6)
Nick Jonas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák a herec Nick Jonas sa zatiaľ neplánuje usadiť a mať rodinu. Dvadsaťpäťročný interpret v rozhovore pre americký týždenník People uviedol, že sa chce venovať kariére.

"To je môj cieľ. Myslím, že v súčasnosti je mojím zámerom ponoriť sa do práce a byť čo najviac zaneprázdnený, ale premýšľam aj nad rodinou," povedal. Spevák tiež prezradil, že počas sviatkov rád trávi čas s dvoma dcérami jeho brata Kevina. "Všetko vďaka tým dvom malým osobám dostane inú úroveň nadšenia. Vianoce, Deň vďakyvzdania a ďalšie sviatky ich veľmi zaujímajú. Keďže všetci starneme, je pekné mať okolo seba ich energiu," dodal.

Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). V roku 2013 však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2005).

V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. V roku 2014 ponúkol druhý sólový počin s názvom Nick Jonas a vlani v júni vydal štúdiovku Last Year Was Complicated. Ako herec sa predstavil napríklad v trileri Slepo zamilovaný (2015), psychologickej dráme Goat (2016) či seriáli Kingdom (2014 - 2017).

Viac o téme: Nick Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu