Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najväčší podvod hudobného priemyslu: Toto Selena Gomez od fanúšikov určite nečakala!

Selena Gomez Zobraziť galériu (4)
Selena Gomez (Zdroj: abc)

LOS ANGELES - Udeľovanie cien American Music Awards v kalifornskom Los Angeles opäť prinieslo veľa zaujímavých momentov. K nim rozhodne patrila odvážna šou v podaní Pink i strhujúce vystúpenie Seleny Gomez. Hoci mnohí zastávajú úplne iný názor.

V nedeľu večer Selena Gomez na American Music Awards 2017 v Los Angeles rozvášnila a očarila dav svojím silno emocionálnym a energickým vystúpením. Niektorí z tých, čo to sledovali doma, však vôbec neboli spokojní a Selenu obvinili z toho, že pohyb jej pier a zvuk neboli vôbec synchronizované. Jeden používateľ na Twitteri dokonca 25-ročnú hviezdu opísal ako: “najväčší podvod hudobného priemyslu. Nie je schopná ani zariadiť, aby to bolo uveriteľné!”

Zatiaľ čo si od niektorých vyslúžila uznanie za vystúpenie len pár mesiacov po transplantácii obličky, ďalší takí milí neboli. Mladá speváčka, ktorá na odovzdávaní cien predviedla aj svoj nový blond účes, na tieto obvinenia zatiaľ nereagovala.

Najväčší podvod hudobného priemyslu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Veľa používateľov Twitteru Selenu tvrdo porovnávalo s Pink, ktorá na AMA predviedla famózne vystúpenie plné akrobatických kúskov. Odvážne spevácke číslo ale nebolo tým jediným, čím v slávnostný večer očarila. Broskyňové šaty a tortová suknička z “drsňáčky” Pink spravili hotovú princeznú.

Najväčší podvod hudobného priemyslu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu