Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lascívne FOTO speváčky valcuje internet: Jazyk v rozkroku a... Sodoma, Gomora!

Najnovšie fotky speváčky Nicki Minaj sú poriadne vulgárne. Zobraziť galériu (9)
Najnovšie fotky speváčky Nicki Minaj sú poriadne vulgárne. (Zdroj: Ellen von Unwerth pre PAPER Magazine)

LOS ANGELES - Nič pre puritánov! Raperka Nicki Minaj (34) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Cudzí jej nie je ani vulgárny spôsob prezentovania sa. Avšak to, čo najnovšie predvádza na stránkach PAPER Magazinu je podľa mnohých názorov už príliš. Čo si o tom mysíte vy?

Keď pred troma rokmi uzreli svetlo sveta škandalózne fotky nahej a naolejovanej Kim Kardashian, tvorcovia PAPER Magazinu sa netajil tým, že nimi chcú zvalcovať internet. V súčasnosti majú rovnaké ambície. Pomôcť im v tom má kontroverzná raperka Nicki Minaj. 

„Ak chcete prevalcovať internet, musíte mať dobrý nápad a k tomu superhviezdu. Nicki taká je. A čo je skvelé, nemáme ju len jednu, ale rovno tri,” poznamenal na margo toho kreatívny šéf magazínu Drew Elliott.  

Speváčka sa predviedla pred objektívom sporo odetá a v pózach ako vystrihnutých z porno filmu. Na spomínaných záberoch si obchytkáva prsia, dotýka sa intímnych partií a dokonca na titulke pózuje s jazykom vo vlastnom rozkroku. 

Hoci sú fanúšikovia tejto umelkyne na takúto provokáciu zvyknutí, mnohí sa zhodujú v tom, že tentokrát to dosť prehnala. Súhlasíte?

Lascívne FOTKY speváčky Nicki Minaj nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu