Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda Wonder Woman postavila tvorcov do pozoru: Vydupala si vyhadzov pre kolegu so sexuálnym škandálom

Gal Gadot Zobraziť galériu (5)
Gal Gadot (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES Izraelská herečka a modelka Gal Gadot údajne podmienila svoje ďalšie účinkovanie vo filmoch o superhrdinke Wonder Woman neúčasťou filmára Bretta Ratnera, ktorý čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Pre Page Six denníka New York Post sa tak vyjadril nemenovaný hollywoodsky zdroj.

Gadot, ktorá minulý mesiac zrušila účasť na slávnostnej večeri, kde mala Ratnerovi odovzdať cenu, vraj nechce, aby z Wonder Woman profitoval muž obvinený zo sexuálneho obťažovania. Ratnerova spoločnosť RatPac-Dune Entertainment sa podieľala na produkcii Wonder Woman (2017), ktorá si v kinách na celom svete pripísala na konto vyše 821 miliónov dolárov.

“Vďaka tomu, že jeho spoločnosť pomáhala financovať prvý film, Brett na úspechu Wonder Woman slušne zarobil. Teraz si však Gadot dala podmienku, že podpíše zmluvu na pokračovanie len v prípade, ak Warner Bros. vykúpi Brettov podiel a zbaví sa ho," uviedol zdroj s tým, že 32-ročná herečka je tvrdá, stojí si za svojimi princípmi a vie, že najlepší spôsob, ako zasiahnuť ľudí ako je Brett Ratner, je ich peňaženka. "Zároveň si uvedomuje, že Warner Bros. sa musí postaviť na jej stranu, pretože nemôže mať film posilňujúci postavenie žien, ktorý čiastočne financuje muž obvinený z ich sexuálneho obťažovania," doplnil zdroj. Zástupcovia Gadot informácie nekomentovali a Warner Bros. ich označili za nepravdivé.

Warner Bros. pred pár dňami oznámili, že prerušujú všetky väzby s Ratnerom v súvislosti s viacerými obvineniami z obťažovania, ktoré proti nemu vzniesli herečky ako napríklad Olivia Munn alebo Natasha Henstridge. Ratner tieto obvinenia odmieta. Najnovšie sa k nim pridala aj Ellen Page, ktorá okrem iného tvrdí, že Ratner mal na jej adresu homofóbne narážky a postaral sa o jej násilný verejný coming out, keď si to ona sama neželala a nebola na to pripravená.

Gal Gadot reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss Universe, ktorá sa konala v roku 2004 v Ekvádore. Pred stvárnením Wonder Woman bola známa najmä ako Gisele z akčnej série Rýchlo a zbesilo (2009, 2011 a 2013). V úlohe obľúbenej superhrdinky sa po prvý raz objavila v akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016). Odvážnu princeznú Amazoniek si zahrala aj v spomínanej úspešnej snímke Wonder Woman (2017) a novinke Justice League. Túto postavu by mala stvárniť aj vo Wonder Woman 2 a Justice League Part Two. Zahrala si aj v snímkach Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010), Nočné rande (2010), Nebezpečný spojenec (2016) či Špióni odvedľa (2016)

Viac o téme: Gal Gadot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu