Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ona je sexbomba? Keď uvidí túto FOTO, tak ju porazí

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Katie Price (39) si roky buduje imidž sexice. Jeho súčasťou sú silikónové vnady, bujná hriva a provokatívne kúsky. Známa prsaňa však rada ukazuje, že má tiež dobré srdce. Pred pár dňami podporila svojou účasťou charitatívny projekt, kde nechýbali ani bulvárni fotografi. Tí zvečnili známu sexbombu tak, že... No, nadšená určite nebude!

Britská sexbomba Katie Price prežíva v súčasnosti náročné chvíle. Jej milovanej mame Amy bola v septembri diagnostikovaná idioatická pľúcna fibróza. „Bolo jej povedané, že už jej veľa času nezostáva,” poznamenala pre The Sun niekdajšia modelka. „Berie lieky a ja sa ju snažím priviesť na iné myšlienky. Čo najviac sa ju usilujem rozosmievať,” dodala.

64-ročná Amy usporiadala počas víkendu charitatívny spinning, v rámci ktorého sa konala aj zbierka pre nadáciu, ktorá sa spomínaným ochorením zaoberá. Podporiť ju samozrejme prišla aj jej známa dcéra. Ako to už býva zvykom, kde jej Katie Price, tam nechýbajú ani bulvárni fotografi.

Tým brunetka ochotne pózovala, hoci po športovaní nevyzerala najlepšie. So strapatými vlasmi, bez mejkapu a v športovom oblečení mala od sexbomby naozaj ďaleko. Neveríte? Presvedčte sa o tom v GALÉRII>> 

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu