Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Paloma Faith má pocit, že spieva lepšie: Neuveríte, čo je podľa nej za tým

Paloma Faith Zobraziť galériu (5)
Paloma Faith

LONDÝN - Anglická speváčka Paloma Faith má pocit, že odkedy sa stala matkou, je lepšou speváčkou. Tridsaťšesťročná rodáčka z londýnskeho Hackney sa podľa vlastných slov nikdy necítila ako skutočná speváčka, no to sa zmenilo od narodenia jej dcéry, ktorá prišla na svet vlani v decembri.

„Dlho som sa cítila skôr ako imitátorka speváčky. Ak si pustíte môj prvý album, budete to počuť - nebola som veľmi dobrá," skonštatovala s tým, že aj keď to zrejme bude znieť šialene, má pocit, že teraz spieva lepšie. „ Mám pocit, že odkedy mám dieťa, spievam lepšie, v mojom tele sa niečo zmenilo. Mám väčšiu kapacitu pľúc a cítim sa viac živá a silnejšia, viac vydržím. To ovplyvnilo môj hlas," uviedla a dodala, že sa tiež jej mozog akoby prepol do nastavenia ´dokážeš to´ na miesto ´nedokážeš to´, ktoré ju sprevádzalo dovtedy.

Ako ďalej povedala, piesne, s ktorými mala v minulosti problémy, už pre ňu nie sú náročné. Väčšou speváckou výzvou bol pritom podľa jej slov nový album The Architect, ktorý sa dostane na trh 17. novembra.

Paloma Faith Blomfield debutovala v roku 2009 albumom Do You Want The Truth Or Something Beautiful?, po ktorom nasledovali štúdiovky Fall To Grace (2012) a A Perfect Contradiction (2014). V roku 2015 získala BRIT Award v kategórii Najlepšia britská interpretka. Okrem toho má na konte aj ďalšie tri nominácie na tieto ceny.

Viac o téme: Paloma Faith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu