Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

55-ročná herečka žúrovala s dcérami: Nemala konkurenciu!

Demi Moore Zobraziť galériu (10)
Demi Moore (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Herečka Demi Moore má túto sobotu sviatok - oslávi 55. narodeniny. Menšiu párty absolvovala už počas uplynulého týždňa, keď sa so svojími troma dcérami vybrala na event, ktorý usporiadala módna značka Gucci. Dokonale upravená a s tvárou bez vrások vyzerala tmavovláska po ich boku skvele. Ach, aká to je škoda, že sú tieto promi dcéry po tatkovi...

Ešte nepatrí do starého železa! Reč je o herečke Demi Moore, ktorá sa nedávno vyzliekla pred kamerami. V skvelej kondícii je však nielen jej figúra. Tmavovláska sa stará aj o svoju pleť a odmenou jej je mladistvý vzhľad. Je dosť pravdepodobné, že umelkyňa navštevuje kliniky krásy a pomáha si zrejme aj botoxom. Našťastie to až tak veľmi nepreháňa.  

Zatiaľ čo Demi sa o svoj zovňajšok stará, jej dcéry to príliš neriešia. Najmä mladšie Tallulah a Scout LaRue. O tých je známe, že so žiletkami sa príliš nekamarátia, nepreháňajú to ani s mejkapom a ich outfity sú často veľmi zvláštne.    

Známa herečka a jej dievčatá si počas uplynulého týždňa užili dámsku jazdu. A hoci je Demi od svojich ratolestí o desiatku rokov staršia, rozhodne má viac šarmu. A táto fotka je toho dôkazom, nie?!

Demi Moore si spoločne s dcérami vyrazili za zábavou. Slávna herečka vyzerá aj v zrelom veku fantasticky.
Zobraziť galériu (10)
Demi Moore si spoločne s dcérami vyrazili za zábavou. Slávna herečka vyzerá aj v zrelom veku fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu