Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce obvinenie! Charlie Sheen zdrogoval a znásilnil 13-ročného chlapca

Charlie Sheen Zobraziť galériu (7)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ak je toto pravda, tak... Svetový šoubiznis v súčasnosti žije viacerými kauzami spojenými so sexuálnym obťažovaním. Poriadne šokujúce sú informácie, s ktorými prišiel magazín National Enquirer. Podľa nich mal obľúbený herec Charlie Sheen prinútiť k análnemu sexu len 13-ročného kolegu menom Corey Heim.

Preboha! O Charlie Sheenovi je dobre známe, že žil búrlivým a promiskuitným spôsobom života. V roku 2015 sa na verejnosti prevalilo, že je HIV pozitívny. Nemenej šokujúce sú aj obvinenia, ktoré sa na neho sypú v týchto dňoch. Hviezda seriálu Dva a pol chlapa sa mala podľa nich v roku 1986 uchýliť k poriadnej ohavnosti. 

Charlie mal počas nakrúcania filmu Lucas sexuálne zneužiť 13-ročného kolegu Coreyho Heima. Ten zomrel v roku 2010 ako 38-ročný v dôsledku zlyhania orgánov, keď sa predávkoval drogami. Ešte pred svojou smrťou sa vraj kamarátovi Dominickovi Brasciovi zdôveril s traumatizujúcim zážitkom. „Povedal mi, že najskôr fajčili marihuanu a potom mali análny sex. Keď bolo po tom, Sheen začal byť k nemu odmeraný a ignoroval ho. Keď si to Corey chcel zopakovať, Charlie nemal záujem,” uviedol pre National Enquirer Dominick. 

O spomínanom magazíne je známe, že často uverejňuje zavádzajúce informácie. Samotný Sheen sa však k obvineniam zatiaľ nevyjadril. V jeho neprospech sú však aj vyjadrenia ďalšieho kamaráta Coreyho Heima - Coreyho Feldmana, ktorý po hercovej smrti napísal knihu s názvom Coreyography: A Memoir.   

Na jej stránkach si zaspomínal na to, čo mu Corey hovoril o nakrúcaní filmu Lucas. „Istý dospelý muž ho presviedčal, že je úplne normálne, že v tomto biznise majú starší muži sex s tými mladšími. Vraj to tak robia všetci,” uviedol v knihe Feldman. „Raz spolu odišli na odľahlé miesto medzi dva prívesy a počas obednej prestávky k tomu došlo. Corey bol nevinný, ale ambiciózny, tak sa podvolil,” dodal autor knihy, ktorý však Sheenove meno nespomínal. V roku 2011 ale Corey Feldman otvorene vyhlásil, že nepatrí medzi fanúšikov Charlieho Sheena, lebo mu prekáža, ako sa správal k ľuďom, ktorí sú mu blízki.  

Corey Heim a Charlie Sheen si spolu zahrali vo filme Lucas. Podľa informácií, ktoré sa objavli v týchto dňoch v médiách mal starší herec svojho kolegu sexuálne zneužiť.
Zobraziť galériu (7)
Corey Heim a Charlie Sheen si spolu zahrali vo filme Lucas. Podľa informácií, ktoré sa objavli v týchto dňoch v médiách mal starší herec svojho kolegu sexuálne zneužiť.  (Zdroj: 20th Century Fox)

Viac o téme: Charlie SheenCorey Heim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu