Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Deppova bývalka zrána neohúri: Bledá, strapatá, úplne »rozbitá«

Amber Heard Zobraziť galériu (11)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To musela byť divoká noc! Amber Heard (31) je krásna žena, ktorá veľmi dobre vie, že správny mejkap a dokonalý účes jej šarm len umocnia. Aj preto chodieva do spoločnosti vždy tip-top upravená. Mimo červeného koberca však známa herečka svoj vzhľad príliš nerieši. Najmä nie po prehýrenej noci. Aha, na čo sa kedysi musel hviezdny Johnny Depp (54) po prebudení pozerať!

Amber Heard bola v minulosti pánskym magazínom Maxim zaradená medzi najsexi ženy sveta. A to právom. Dokonale tvarovaným telom, zaujímavou tvárou a sexepílom zaujala nielen Johnnyho Deppa, ale denne ju zahŕňajú komplimentmi aj mnohí jej fanúšikovia. 

Aj táto sexica však občas nemá svoj deň a vzhľadom príliš neohúri. Dôkazom sú fotky, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom. Tí zvečnili herečku ráno po žúre, ktorý si užila v spoločnosti kamarátov.

Exmanželka Johnnyho Deppa na sebe nemala štipku mejkapu a jej bledá tvár nevyzerala príliš dobre. Herečkiných strapatých vlasov sa hrebeň určite nedotkol a Amber mala od tej krásky z červeného koberca veru poriadne ďaleko. 

FOTO "rozbitej" Amber Heard nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu