Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zayn Malik šokoval fanúšikov rozpadnutej skupiny One Direction: Nerozprávam sa s nimi!

Zayn Malik Zobraziť galériu (5)
Zayn Malik (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik sa nerozpráva s niekdajšími kolegami z formácie One Direction. Dvadsaťštyriročný interpret to uviedol v rozhovore pre americký magazín Billboard.

"Naše vzťahy sa zmenili, ale myslím si, že tak to v živote chodí. Každý vyrástol, dvaja chalani už majú deti. Nerozprávam sa s nikým z nich, naozaj," povedal. Rodák z Bradfordu vo West Yorkshire v súčasnosti pripravuje nový album v štúdiu, ktoré sa nachádza v blízkosti farmy v Pennsylvánii.

Spevák prezradil, že ho baví chodiť von s koňmi či kŕmiť kravy. "Je to pohoda. Vždy som sa zaujímal o zvieratá," prezradil hudobník, ktorého v štúdiu často navštevuje jeho priateľka Gigi. "V štúdiu je celkom často. Rada varí pre mňa aj ostatných. Keď dlho pracujem, príde za mnou a prinesie mi jedlo," vyjadril sa.

Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej skupine One Direction, v ktorej pôsobil od roku 2010 do marca 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Vlani ponúkol pod menom Zayn debutovú sólovú štúdiovku Mind Of Mine, s ktorou dobyl americký albumový rebríček Billboard 200 i UK Chart.

Zayn Malik a Gigi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: SkupinaSpevákOne DirectionZayn Malik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu