Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Modelke dali na prsia skvost za dva milióny: Rozplakala sa!

Lais Ribeiro Zobraziť galériu (10)
Lais Ribeiro (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nečudo! 20. novembra sa bude v Číne konať veľkolepá šou značky Victoria's Secret. Jej súčasťou je aj predvádzanie Fantasy Bra - luxusnej podprsenky, ktorej hodnota dosahuje priam závratné čísla. Pre sexi anjelika, ktorý takýto kúsok predvádza, je to vždy veľká česť. Tento rok padla voľba na Brazílčanku menom Lais Ribeiro (27). Topmodelka sa netají tým, že keď ju obliekli do miliónového kúsku, tak sa od šťastia rozplakala.

Krásne ženy, dokonalé krivky, provokatívna spodná bielizeň a veľkolepá šou sú neodmysliteľnou súčasťou módnych prehliadok, ktoré usporadúva značka Victoria's Secret. S ňou od roku 2010 spolupracuje aj brazílska modelka Lais Ribeiro, ktorá bude na tej najbližšej promenáde tou najväčšou hviezdou. A dôvod je celkom jednoduchý. Práve ju si kompetentní vybrali, aby predvádzala podprsenku s názvom Champagne Nights Fantasy Bra. 

Podľa zverejnených informácií je hodnota neobyčajnej podprsenky zhruba dva milióny amerických dolárov. Zhotovená je zo zlata a zdobia ju modré topásy, diamanty a žlté zafíry. Výroba trvala zhruba 350 hodín. 

V stredu bola Fantasy Bra predstavená novinárom a Lais v nej vyzerala naozaj fantasticky. „Páči sa mi, ako žiaria tie farby na mojej pokožke,” poznamenala modelka, ktorá nemala tušenia, že prepychový kúsok bude predvádzať práve ona. „Išla som na skúšku, o ktorej som nevedela, že je to skúška Fantasy Bra. Keď som si ju skúsila, bolo to neuveriteľné. Plakala som od šťastia,” poznamenala v rozhovore pre Vogue kráska. 

FOTO luxusnej Champagne Nights Fantasy Bra nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Victoria's SecretLais RibeiroFantasy Bra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu