Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna Heidi Klum zmenená na nepoznanie: Celá chlpatá a tie zuby... Fuj!

Heidi Klum Zobraziť galériu (15)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Na toto všetci čakali! Halloween je medzi hviezdami šoubiznisu celkom obľúbený. Na topkách sme vám už priniesli pár celebritných kostýmov a premien. Verejnosť každý rok s nadšením očakáva, s čím príde modelka Heidi Klum (44). O rodáčke z Nemecka je totiž dobre známe, že si na svojej maske dá poriadne záležať. Aha, ako sa najnovšie predviedla!

Ani vlastná mama by ju nespoznala! Reč je o modelke Heidi Klum, ktorá každý rok usporadúva helloweensky žúr, na ktorom hostí svojich priateľov. Príjemným prekvapením býva práve jej kostým. V minulosti sa predviedla napríklad ako animovaná postavička Jessica Rabbit, na ktorú ju tým maskérov menil celých deväť hodín. Spomenúť možno aj masky motýľa, svojho starého ja, hinduistickej bohyne Kali, či prevlek, v ktorom pôsobila akoby ju stiahli z kože.

Heidi nesklamala ani tento rok. Za pomoci šikovného tímu sa krásna modelka zmenila na Michaela Jacksona z jeho klipu k skladbe Thriller, kde bol z neho vlkolak. Súčasťou kostýmu boli hrozivo vyzerajúce zuby a množstvo chlpov. Výsledok aj zábery z príprav nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Heidi KlumHalloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu