Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľký životný krok Leoša Mareša: Svoju partnerku požiadal o ruku najromantickejším spôsobom

Leoš Mareš a Monika Koblížková Zobraziť galériu (3)
Leoš Mareš a Monika Koblížková (Zdroj: Archív Tiffany & Co.)

PRAHA - Český moderátor Leoš Mareš sa zasnúbil s módnou redaktorkou Monikou Koblížkovou. Štyridsaťdvaročný rodák z Berouna požiadal svoju o sedem rokov mladšiu partnerku o ruku cez víkend v Mariánskych Lázňach, pričom si pre ňu pripravil aj súkromný ohňostroj.

Mareš sa s radostnou novinkou podelil na sociálnych sieťach, kde zverejnil aj video zo zásnub. „ Keď prišla tá chvíľa, vytiahol som krabičku. Monika mi potom povedala, že to najprv nepochopila, videla krabičku, ale myslela si, že je to nejaký darček. No a to som už kľačal," opísal romantický moment v príspevku na službe Instagram a s humorom dodal, že jeho snúbenica nie je tehotná.

Dvojica spolu randí už dva roky. Mareš bol v minulosti už raz ženatý. S Monikou Marešovou, ktorá má s ním synov Jakuba a Matěja, sa zosobášil v roku 2008, odlúčili sa však o dva roky neskôr. Rozviedli sa až tento rok v máji.

Leoš Mareš je na Slovensku známy predovšetkým ako moderátor programov Česko Slovenská SuperStar, Česko Slovensko má talent či X Factor. Zahral si tiež vo filmoch Ako básnici nestrácajú nádej (2004), Uloviť miliardára (2009), Ako básnici čakajú na zázrak (2016), Všetko alebo nič (2017) a Muzzikanti (2017).

Viac o téme: Leoš MarešMonika Koblížková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu