Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

50-ročná Pamela Anderson celkom NAHÁ: S týmto zajačikom by si to vymenil každý chlap!

Pamela Anderson a Sergei Polunin pózovali na fotkách nabitých erotikou. Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson a Sergei Polunin pózovali na fotkách nabitých erotikou. (Zdroj: David LaChapelle pre King Kong Magazine)

LOS ANGELES - Ešte nepatrí do starého železa! Všetko nasvedčuje tomu, že sexbomba Pamela Anderson tak skoro s vyzliekaním neprestane. Hoci v lete oslávila 50. narodeniny, je stále v skvelej kondícii. Dokazujú to zábery, ktoré nafotila pre najnovšie vydanie magazínu King Kong. Pred objektívom jej robil spoločnosť ukrajinský baleťák Sergei Polunin (27), ktorý si tak splnil sen nejedného muža.

V lete sa v médiách objavili informácie o tom, že Pamela Anderson si nabalila zajačika - futbalistu Adila Ramima. Ten však nie je jediným chlapom, ktorý si môže kochať pohľadom na krivky najznámejšej sexbomby. 

Blondínka totiž aj po päťdesiatke nemá problém pózovať v Evinom rúchu. Najnovšie tak urobila pre magazín King Kong. Okrem toho, že vystavila na obdiv svoje silikónové prsia a neváhala pózovať aj bez nohavičiek, fotky sú zaujímavé tiež tým, kto jej na nich robil spoločnosť. 

Mužom, ktorý si bez ostychu mohol obchytkať Pamelino telo, bol Sergei Polunin. Ukrajinský baleťák bol v porovnaní so sexbombou oblečený a náruživo sa jej dotýkal. Chlapi,úprimne, vymenili by ste si to s ním? 

Ďalšie erotické FOTO Pamely Anderson nájdete v GALÉRII>>

Pamela Anderson má aj v 50-tke ukážkovú figúru.
Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson má aj v 50-tke ukážkovú figúru.  (Zdroj: David LaChapelle pre King Kong Magazine)

Viac o téme: Pamela AndersonSergei Polunin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu