Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Harry Potter nemá hanby: Ukázal holý...

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (7)
Daniel Radcliffe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - ...zadok! Hoci Daniel Radcliffe (28) zostane pre mnohých už navždy Harry Potterom, talentovaný herec má na konte účinkovanie v ďalších iných počinoch i na divadelných doskách. Tento rok má svoju premiéru aj film s názvom Stratený v džungli, kde sa mladý umelec predviedol aj tak, ako ho Boh stvoril.

Daniel Radcliffe miloval rolu Harryho Pottera. Ale podobne, ako mnohé detské hvezdy, aj on musí vynakladať dosť úsilia, aby presvedčil verejnosť o tom, že dokáže zahrať aj iné charaktery, než čarodejníckeho učňa.   

Spomenúť možno novinku Stratený v džungli, ktorá bola nakrútená podľa skutočnej udalosti. Radcliffe stvárnil v počine Izraelčana Yossiho Ghinsberga. Ten tri týždne blúdil po bolívijskej džungli, čelil hladu, špine a infekciám. 

Daniel sa v rozhovoroch netají tým, že aj on sám musel pár kíl schudnúť. „Jedol som len bielu rybu, kuracie prsia a proteínové tyčinky. Aby som vyzeral dostatočne chudo, tak pár dní pred nakrúcaním som nejedol vôbec. Ale to nie je zdravé. Rozhodne to nikomu neodporúčam,” povedal na margo toho mladý herec.    

Hladovka nebolo to jediné, čomu musel predstaviteľ Harryho Pottera čeliť. Ako prezrádzajú zábery z filmu, popasovať sa musel aj s nahotou. Herec sa však ukázal v Adamovom rúchu už aj v minulosti. Jednak na divadelných doskách v hre Equus, ale aj vo filme The F World. 

FOTO nahého Daniela Radcliffa nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Daniel Radcliffe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu