Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexice na halloweenskom žúre: Poľka s vypadnutým prsníkom, známa Slovenka ako panna!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (10)
Joanna Krupa (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bolo sa na čo pozerať! Halloween sa pomaličky blíži a s ním aj obľúbené večierky plné strašidelných kostýmov. Počas uplynulého víkendu jednu takú párty usporiadal magazín Maxim. Za zábavou si vyrazila napríklad poľská modelka Joanna Krupa (38), ktorej išiel každú chvíľu vypadnúť z výstrihu prsník. Medzi svetovými celebritami zažiarila aj slovenská playmate Andrea Járová (33). Tá zo seba urobila morskú pannu.

S obľúbeným pánskym magazínom Maxim sú neodmysliteľne späté sexi krásky. A tak nečudo, že na každom podujatí, ktoré tento časopis usporiada, sa to hemží atraktívnymi ženami. Inak tomu nebolo ani na sobotňajšej párty, ktorá sa niesla v halloweenskom duchu. 

Vôbec nie strašidelne, ale  skôr brutálne sexi, vyzerala poľská modelka Joanna Krupa. Tá samú seba označila za akúsi grécku bohyňu. Rafinovane strihané šaty, ktoré odhaľovali jej nohy a vnady, poplietli hlavu nejednému prítomnému pánovi. 

Zahanbiť sa ale nedala ani naša playmate Andre Járová. Blondínka sa predviedla ako morská panna v takom temnejšom prevedení. Jej americká kolegyňa Lindsey Pelas sa zmenila na nehanebnú Popolušku, spevák Jason DeRulo na Nočného kráľa zo seriálu Hra o tróny. 

FOTO z halloweenskej párty magazínu Maxim nájdete v GALÉRII>> 

Joanne Krupa išiel každú chvíľu z výstrihu vypadnúť prsník.
Zobraziť galériu (10)
Joanne Krupa išiel každú chvíľu z výstrihu vypadnúť prsník.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Andrea JárováHalloweenJoanna KrupaLindsey Pelas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu