Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Amerického herca zatkli: Napadol svoju priateľku!

Nicholas Brendon Zobraziť galériu (4)
Nicholas Brendon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca Nicholasa Brendona zatkli za napadnutie priateľky. "Brendon a jeho priateľka sa spolu začali hádať v bare, pričom ju chytil za ruku a potom ju násilne ťahal za vlasy," uviedol pre KESQ-TV zástupca polície z Palm Springs William Hutchinson.

Podľa spomínanej televíznej stanice, 46-ročnému rodákovi z Los Angeles súd už dva razy obmedzil kontakt s poškodenou. Ani jeden z dokumentov však nezakazuje hercovi stretávať sa s ňou, no nemôže ju obťažovať, napadnúť, vyhrážať sa či ubližovať jej. Brendona zatkli za porušenie súdneho nariadenia a domáce násilie.

Predstaviteľ Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003) má problémy so zákonom už dlhšie. Niekoľko ráz ho zatkli v roku 2015, pričom v decembri toho roku sa priznal, že priateľku chytil pod krk a rozbil jej telefón. Neskôr napísal, že absolvuje liečenie závislosti od návykových látok a depresie. Priznal tiež, že má za sebou niekoľko nevydarených pokusov o samovraždu. V rozhovore pre denník Tallahassee Democrat uviedol, že ho ako chlapca zneužívali. Zlé spomienky sa podľa vlastných slov snažil zaháňať konzumáciou alkoholu a užívaním liekov na spanie.

Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého v rokoch 2007 až 2014 stvárňoval v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil v seriáli Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) alebo snímkach Ostrov zabudnutia (2002) či Coherence (2013).

Viac o téme: Nicholas Brendon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu