Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi väzeň sveta má konkurenciu: Rastie mu rovno pod nosom!

Jeremy Meeks Zobraziť galériu (11)
Jeremy Meeks (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aký otec, taký syn?! Jeremy Meeks (33), ktorý vďaka väzenskej fotografii rozbehol svoju modelingovú kariéru, sa na nedostatok práce nemôže sťažovať. Neuškodilo mu dokonca ani to, že svoju ženu podviedol za asistencie bulvárnych fotografov. Bývalý kriminálnik sa na sociálnych sieťach chváli nielen pracovnými úspechmi, ale aj momentkami s prachatou milenkou. Najnovšie ale prekvapil fotkou rozkošného syna.

Ten sa im vydaril! Nie je tajomstvom, že manželstvo Jeremyho Meeksa s blondínkou Melissou stroskotalo. Veď, keď paparazzi odfotili sexi modela ako sa vášnivo bozkáva s dedičkou módneho impéria Chloe Green, boli toho plné médiá. Bývalý kriminálnik svoju manželku vymenil za milenku aj napriek tomu, že ho oddane čakala počas toho, keď bol vo väzbe. 

Jeremy a Melissa síce ešte nie sú rozvedení, ale spájajú ich tiež dvaja synovia. Médiá zaujal najmä chlapček, ktorý dostal meno po otcovi. Tiež zdedil jeho podmanivý pohľad, vďaka ktorému sa mu podarilo uspieť vo svete modelingu. Ktovie, či sa raz rozhodne kráčať v otcových šľapajách...  

FOTO Jeremyho Meeksa so synom nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu