Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Televízny kuchár ukázal TELO: Žiadne sadlo! Na bruchu má pekáč buchiet

Gordon Ramsay Zobraziť galériu (5)
Gordon Ramsay (Zdroj: Instagram)

HAWAII - Wau! Gordon Ramsay (50) je známy vďaka účinkovaniu vo viacerých televíznych projektoch, v ktorých sa varí. Nečudo, že jeho profil na insatagrame je plný obrázkov všakovakého jedla a kulinárskych špecialít. Ak si však myslíte, že slávny Brit si na nich pochutnáva a popri tom kašle na svoju líniu, budete na omyle. Fanúšikom sa nedávno ukázal bez trička a veru, ten pohľad stojí za to!

V skvelej kondícii! Šoubiznis je plný nielen hvezdnych krások, ktoré vyzerajú aj v zrelšom veku očarujúco. O svoj vzhľad dbajú tiež prominentní páni. K nim rozhodne patrí aj hviezda viacerých televíznych relácií - Gordom Ramsay. 

Rodák z Veľkej Británie, známy tiež pod prezývkou Pekelný šéfkuchár, dokáže narobiť v kuchyni poriadny rozruch. Najnovšie sa ale postaral o senzáciu, keď na internete zverejnil fotku, na ktorej pózuje len v plavkách. 

Momentka vznikla na exotickom Havaji, kde blondiak prišiel nielen za oddychom, ale najmä kvôli športovému podujatiu Ironman Triathlon. A že Gordon, ktorého doménou je kuchyňa, poľahky zapadne medzi športovcov, sa môžete presvedčiť v GALÉRII>>

Viac o téme: Gordon Ramsay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu