Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vpálili do nich autá! Prekliaty deň známeho herca aj speváka

Ed Sheeran a Gerard Butler Zobraziť galériu (7)
Ed Sheeran a Gerard Butler (Zdroj: SITA)

LONDÝN/ LOS ANGELES - Šťastie v nešťastí! Herec Gerard Butler (47) a spevák Ed Sheeran (26) nezačali tento týždeň najlepšie. V médiách sa najskôr objavili správy o tom, že prvý spomínaný skončil po zrážke svojej motorky s osobným automobilom v nemocnici. Pár hodín na to bol hospitalizovaný aj britský spevák, do ktorého vrazilo auto, keď išiel na bicykli.

Gerard Butler by mal budúci týždeň predstaviť verejnosti film s názvom Geostorm, v ktorom stvárňuje jednu z ústredných postáv. Je dosť pravdepodobné, že na červený koberec zavíta s odreninami a modrinami. Tie utŕžil pri hrozivej nehode na motorke.   

Ako informoval portál TMZ.com do herca, známeho napríklad z filmov Ctihodný občan, 300, či P.S: Milujem ťa, vrazilo auto a jeho motorka zišla po zrážke z cesty. „Okoloidúci zavolali záchranku. Tá ho previezla do najbližšej nemocnice, kde bol ošetrený. Našťastie, nemá nič zlomené,” uviedol pre spomínaný portál zdroj z nemocničného prostredia.  

Záchranári museli ratovať aj inú svetoznámu hviezdu. Podobný scénar sa totiž odohral aj v londýnskych uliciach, kde došlo ku kolízii osobného auta a speváka Eda Sheerana idúceho na bicykli. Ten dopadol o čosi horšie, než Gerard. Skončil totiž so zlomenou rukou. 

Ed Sheeran zverejnil na instagrame takúto fotku.
Zobraziť galériu (7)
Ed Sheeran zverejnil na instagrame takúto fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gerard ButlerEd Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu