Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsmutnejšia FOTO Brendy z Beverly Hills: Rakovina je s tebou navždy!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (9)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zábery, ktoré trhajú srdce! Shannen Doherty (46), ktorú preslávilo účinkovanie v kultovom seriáli Beverly Hills 90210, má za sebou náročný boj so zákernou rakovinou. Ten našťastie vyhrala a teší sa dobrému zdraviu. Na pamäti však stále má to, že choroba sa môže kedykoľvek vrátiť. Pri tej príležitosti zverejnila na instagrame ďalšiu z emotívnych fotografií.

Od momentu, ako sa Shannen Doherty dozvedela, že má rakovinu prsníka, rozhodla sa byť oporou pre všetkých s podobnou diagnózou. Prostredníctvom sociálnych sietí sa so svetom delila o svoje starosti, bolesti, či radosti. A neprestala s tým ani teraz, keď sú jej lekárske výsledky dobré.   

Seriálová Brenda pred pár dňami zverejnila na instagrame drsnú fotografiu, na ktorej plače a v rukách drží chumáč vlasov. „Tento záber je pre mňa veľmi osobný. V tom čase som začínala s chemoterapiou. Používala som ľadový obklad v nádeji, že mi nevypadajú vlasy. Výsledok vidíte v mojich rukách. Bolo mi hrozne a mala som pocit, že strácam samú seba. Bola som silná a aj slabá. Cítila som sa škaredá a vnútorne zároveň krajšia, než kedykoľvek pred tým,” pripísala k emotívnej fotke brunetka. 

Zároveň dodala, že rakovina má viacero fáz. „Šok, popieranie, prijatie, hnev, odhodlanie, strach, krásu, odpustenie. A pokračujú aj po liečbe. Rakovina je s tebou už navždy. Tí, ktorí túto chorobu prekonali a nakopali jej zadok, vedia, že ich stále ovplyvňuje. Stále jazdíte na horskej dráhe emócií. Stále potrebujete podporu a lásku,” uzavrela Shannen. 

Shannen Doherty zverejnila na instagrame túto emotívnu fotku.
Zobraziť galériu (9)
Shannen Doherty zverejnila na instagrame túto emotívnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shannen DohertyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu