Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandál v rodine vojvodkyne Kate: To je hanba!

Vojvodkyňa Kate. Zobraziť galériu (4)
Vojvodkyňa Kate.

LONDÝN - Čierna ovca rodiny! Od chvíle, keď sa Kate Middleton stala súčasťou britskej monarchie, je pod dohľadom verejnosti nielen ona, ale aj ostatní členovia jej famílie. A veru, nie všetci jej robia dobré meno. Spomenúť možno uja obľúbenej vojvodkyne, ktorý má na krku poriadne problémy.

Počas uplynulého týždňa plnila vojvodkyňa Kate stránky bulváru fotkami črtajúceho sa tehotenského bruška, cez víkend sa jej meno spomína v súvislosti so škandalóznejšími správami. Pričinil sa o to brat jej mamy - 52-ročný Gary Goldsmith, ktorý mal v piatok v noci fyzicky napadnúť svoju partnerku.  

Spomínaný pán a jeho manželka Julie-Ann sa podľa medializovaných informácií vracali domov zo súkromnej párty. Už cestou v taxíku sa poriadne hádali. „Kričal po nej a veľmi jej nadával. Ona mu dala takú facku, až mu spadli okuliare,” uviedol pre The Sun taxikár. 

Dôvodom hádky malo byť to, že Julie-Ann nevidela svojho muža celý týždeň a namiesto toho,aby sa jej venoval, tak uprednostnil kokainové "posedenie" so svojími parťákmi. „Povedal jej, že je špinavá štetka. Obaja boli ale vulgárni aj smerom ku mne. Keď vystúpili z auta, on ju zasiahol do tváre tak, že spadla na zem,” dodal šofér taxíka. Zranená žena podľa medializovaných informácií skončila v nemocnici a niet pochýb, že príbuzný vojvodkyne Kate bude mať čo vysvetľovať...

Gary Goldsmith s manželkou Julie-Ann sa na sociálnych sieťach chvália spoločnými fotkami.
Zobraziť galériu (4)
Gary Goldsmith s manželkou Julie-Ann sa na sociálnych sieťach chvália spoločnými fotkami.  (Zdroj: Twitter)
 

Viac o téme: Kráľovská rodinaVojvodkyňa Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu