Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé bábätko: 35-ročná speváčka bude matkou!

Natasha Bedingfield
Natasha Bedingfield (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická speváčka Natasha Bedingfield čaká prvé dieťa s manželom, podnikateľom Mattom Robinsonom. Tridsaťpäťročná interpretka prezradila radostnú novinku prostredníctvom služby Instagram.

"Matt a ja s potešením oznamujeme, že nám do života pribudne bábätko," uviedla. Speváčka zverejnila aj spoločnú fotografiu páru, na ktorej je vidieť aj tehotenské bruško.

Slávna rodáčka z mesta Haywards Heath pre britské noviny The Sun povedala, že jej manžel, s ktorým sa zosobášila v roku 2009, je pre ňu veľkou oporou. "Vždy som snívala o tom, že sa raz stanem matkou. Teraz mi je už vidieť bruško. Som nadšená, že môžem prežívať túto veľkú životnú zmenu a Matt je mi veľkou oporou," vyjadrila sa.

Natasha Anne Bedingfield vydala v roku 2004 debutový album Unwritten, ktorý dobyl UK Chart. Po ňom nasledovali štúdiovku N.B. (2007), ktorá vyšla v USA a Kanade pod názvom Pocketful of Sunshine (2008) s odlišným tracklistom. V UK Charte sa dostala na deviate miesto a v americkom Billboarde 200 zas na tretie.

V roku 2010 ponúkla zatiaľ posledný album Strip Me, ktorý vyšiel v roku 2011 v Európe pod názvom Strip Me Away, pričom opäť obsahoval aj iné skladby. Medzi jej úspešné single patria napríklad These Words, Unwritten, I Wanna Have Your Babies, Soulmate, I Bruise Easily či Love Like This (feat. Sean Kingston). Na konte má štyri nominácie na BRIT Awards či jednu na Grammy.

Viac o téme: Natasha Bedingfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu