Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra slávnej Ornelly Muti šokuje: Posadnutá sexom a celkom nahá na balkóne!

Ornella Muti s dcérou Naike Rivelli. Zobraziť galériu (11)
Ornella Muti s dcérou Naike Rivelli. (Zdroj: profimedia.sk)

NEAPOL - Mamma Mia! Ornella Muti (62) je považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Aj dnes ju mnohí označujú za bohyňu a talianská herečka a bývalá modelka je ozaj aj na staré kolená šarmantná. Krásu po nej zdedila i dcéra Naike Rivelli (42). O nej sa však ako o dáme so spôsobmi nedá hovoriť. Jej profil na instagrame je plný prasačiniek a jej nahých fotiek.

Nemá hanby! Naike Rivelli sa rozhodla kráčať v šľapajách svojej slávnej mamy Ornelly Muti. Oveľa viac ako hereckými úspechmi však zaujala škandalóznym správaním a pretŕčaním nahého tela. Do kategórie "šokujúce" možno pokojne zaradiť aj jej najnovšie príspevky na instagrame. 

Naike spoločne so slávnou mamou zavítala do Neapolu, kde sa na hotelovom balkóne vystavovala najskôr len v miniatúrnych tangáčoch a neskôr aj celkom nahá. Mimochodom, instagramový profil tejto "dámy" nie je nič pre puritánov. Fotografií, na ktorých jej vidno tvár, je tam ako šafránu. Zato záberov zadočku a perverzných príspevkov je tam požehnane. 

„Nemáš sa za čo hanbiť, ale už to dosť preháňaš. Mám pocit, akoby si bola posadnutá sexom,” okomentoval prezentáciu Naike Rivelli jeden z fanúšikov. Tá okrem eroticky ladených fotiek zverejňuje napríklad obrázky vibrátorov, či jedla naaranžovaného tak, aby pripomínalo pohlavné orgány. 

Pikantné FOTO Naike Rivelli nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Naike RivelliOrnella Muti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu