Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Americký raper obvinený zo znásilnenia fanúšičky: Poriadne sa zapotí, na verdikt si počká

Raper Nelly Zobraziť galériu (3)
Raper Nelly (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Polícia v sobotu zatkla v blízkosti Seattlu amerického rapera Nellyho po tom, ako ho žena obvinila, že ju znásilnil. K sexuálnemu napadnutiu malo dôjsť v spevákovom autobuse, v ktorom sa presúval na koncerty v rámci svojho aktuálneho turné. Informovali o tom agentúry AP a Reuters.

Trojnásobný víťaz hudobnej ceny Grammy v piatok večer vystupoval spoločne s country popovou skupinou Florida Georgia Line v meste Auburn, vzdialenom necelých 32 kilometrov od Seattlu. Podľa vyhlásenia miestnej polície, žena v sobotu vytočila núdzovú linku 911 a nahlásila, že ju spevák Nelly sexuálne napadol vo svojom "turné" autobuse zaparkovanom pred nákupným centrom. Nellyho právnik Scott Rosenblum označil obvinenie z údajného znásilnenia za "čisto vyfabrikované".

"Naše počiatočné vyšetrovanie jasne dokazuje, že toto obvinenie nemá žiadnu dôveryhodnosť a je motivované chamtivosťou a pomstychtivosťou. Som presvedčený, že len čo sa toto nepríjemné obvinenie dôkladne prešetrí, nebudú vznesené žiadne obvinenia. Nelly je pripravený využiť všetky zákonné prostriedky na nápravu akýchkoľvek škôd spôsobených týmto evidentne falošným tvrdením," napísal Rosenblum v e-maili.

Nelly (42), vlastným menom Cornell Iral Haynes Jr., je známy predovšetkým vďaka svojim hitom "Hot in Herre", "Ride Wit Me" a "Dilemma", ktorý naspieval s americkou speváčkou Kelly Rowland.

Viac o téme: Nelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu