Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá milenka mu robí PEKLO: Sladký Ryan Phillipe na drogách, chľaste... Zhodil ju zo schodov!?

Ryan Phillippe Zobraziť galériu (11)
Ryan Phillippe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Veľmi nebezpečná známosť! Takto by sa dal označiť románik známeho herca Ryana Phillippa (43) a 21-ročnej krásky z Playboya Elsie Hewitt. Ako informuje portál theblast.com, modelka ženie prominentného exmilenca pred súd a požaduje odškodné vo výške 1 milión amerických dolárov. Dôvodom má byť nedávny incident, pri ktorom ju vraj hollywoodsky fešáčik fyzicky napadol. A sexica pri tej príležitosti vyťahuje ešte oveľa väčšiu špinu!

Žeby sa za tou sladkou tváričkou skrýval násilník?! Herec Ryan Phillippe, ktorého preslávilo napríklad účinkovanie vo filme Veľmi nebezpečné známosti, je v týchto dňoch spájaný s veľkým škandálom. Jeho bývalá milenka ho totiž obvinila z užívania drog a domáceho násilia.

Podľa medializovaných informácií sa 4. júla, v deň, keď Američania veľkopelo oslavujú Deň nezávislosti, odohrala v sídle hollywoodskeho herca poriadna dráma. Dvojica bola už istý čas rozídená a Elsie sa v jeho dome zastavila po svoje veci.

V oficiálnom vyhlásení uvádza, že Ryan bol extrémne opitý a fyzicky ju napadol. Podľa jej slov ju dokonca surovo zhodil zo schodov. A to rovno dvakrát, pričom jej vulgárne nadával a kričal, aby vypadla z jeho domu. Playmate zároveň herca obvinila z užívania rôznych drog, vrátane kokaínu, extázy, stereoidov a halucinogénnych húb. 

Samotný Phillippe sa k incidentu zatiaľ oficiálne nevyjadril. Zdroje z jeho okolia však poskytli bulváru iný príbeh. Elsie vraj prišla do jeho domu neohlásene a značne pod vplyvom alkoholu. Špina, ktorú na fešáčika vyťahuje, má byť akousi pomstou za to, že sa s ňou rozišiel. Po príchode do hercovho domu ho práve ona fyzicky napadla a odmietala odísť. Modriny a zranenia si mala zaviniť sama, keď spadla pri tom, ako bola vyvedená z priestorov Ryanovho sídla. 

Elsie Hewitt vyrobila známemu hercovi poriadny škandál.
Zobraziť galériu (11)
Elsie Hewitt vyrobila známemu hercovi poriadny škandál.  (Zdroj: Instagram)

Elsie Hewitt poskytla médiám fotky, na ktorých ukazuje svoje modriny.
Zobraziť galériu (11)
Elsie Hewitt poskytla médiám fotky, na ktorých ukazuje svoje modriny.  (Zdroj: theblast.com)

Viac o téme: Ryan PhillippeElsie Hewitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu