Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dráždi nielen slávneho manžela! Rajcovné FOTO promi krásky na webe

Channing Tatum s krásnou manželkou Jennou. Zobraziť galériu (8)
Channing Tatum s krásnou manželkou Jennou. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Sexepílu má na rozdávanie! Charizmatický herec Channing Tatum (37) je idolom pre mnohé ženy rôznych vekových kategórií. Tie však majú smolu. Herec sa totiž počas nakrúcania počinu Step Up zamiloval do kolegyne Jenny Dewan (36), ktorú si neskôr zobral za ženu. O jej pôvaby sa však ochotne podelí s celým svetom. Pozrite sa, aké šteklivé fotografie krásnej brunety najnovšie kolujú internetom!

Channing Tatum a jeho manželka Jenna sa aktuálne nachádzajú vo Veľkej Británii. V pondelok sa tam totiž konala slávnostná premiéra filmu Kingsman: Zlatý kruh, v ktorom fešný herec stvárňuje jednu z úloh. Že si hviedzny párik užíva londýnsky vzduch, o tom niet pochýb.

Jenna na instagrame pravidelne komunikuje so svojími fanúšikmi. Tým sa ochotne ukáže aj tak, ako ju zväčša vidí len jej manžel. Na jej profile najnovšie pribudli momentky v provokatívnom čipkovanom body. Za zmienku stojí aj fotografia, na ktorej predviedla svoj dokonalý zadoček v tangáčoch. Bodaj by nie! Brunetka sa pravidelne venuje tancu a odmenou sú jej božské krivky.    

Sexi FOTO Jenny Dewan Tatum nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Channing TatumJenna Dewan Tatum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu