Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandalózna detská modelka: V dave ju nik neprehliadne!

Thylane Blondeau Zobraziť galériu (7)
Thylane Blondeau (Zdroj: Vogue Paris)

NEW YORK - Stále rovnako pekná! V uplynulých dňoch to v New Yorku žilo týždňom módy. Ako to už býva zvykom, na prehliadkach sa to hemžilo známymi tvárami. Značnú pozornosť na seba strhla aj Thylane Blondeau, ktorú v útlom detstve magazín Vogue prezentoval ako sexsymbol. Dnes je z nej 16-ročná slečna a kdekoľvek sa objaví, nemožno ju prehliadnuť.

Thylane Blondeau bola svojho času považovaná za najkrajšie dievčatko sveta. Na tom by nebolo nič zlé, avšak keď ju magazin Vogue nafotil výrazne nalíčenú, obutú v topánkach s vysokými opätkami a v zmyselných pózach, škandál bol na svete. 

Dnes má Thylane 16 rokov, je stále rovnako krásna a naďalej sa venuje modelingu. Prevažne rôznym kampaniam. Na prehliadkovom móle ju často nevidno, keďže meria len 168 cm, čo je pre manekýnku dosť málo. 

Atraktívna brunetka sa ale dosť zaujíma o módu. A tak nečudo, že zavitala aj na newyorský fashion week, kde bola jednoducho neprehliadnuteľná. A my sa ani nečudujeme. Aktuálnu FOTO krásnej Thylane Blondeau nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Thylane Blondeau
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu