Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra Catherine Zeta-Jones sa mení na ženu: Všetky oči na ňu!

Catherine Zeta-Jones s dcékou Carys kedysi. Zobraziť galériu (12)
Catherine Zeta-Jones s dcékou Carys kedysi. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Aká matka, taká Katka! To rozhodne platí aj v prípade slávnej herečky Catherine Zeta-Jones. Tá o pár dní oslávi 48. narodeniny, no je stále rovnako očarujúca ako kedysi. Krásu a šarm po nej zdedila aj 14-ročná dcéra Carys, ktorá jej robila spoločnosť na newyorskom týždni módy. Lásky Michaela Douglasa (72) vyzerali na fashion šou skvele a mladej slečne sa podarilo zatieniť aj mamine celebritné kolegyne.

Catherine Zeta-Jones a Michaela Douglasa spájajú nielen roky manželstva, ale aj syn Dylan a dcéra Carys. Nie je tajomstvom, že prominentní rodičia sú na svoje ratolesti pyšní a často ich so sebou berú aj do spoločnosti. 

V týchto dňoch si záujem fotografov užili práve ženy z tejto celebritnej famílie. Catherine spoločne s Carys zavítali na módnu prehliadku značky Michael Kors. Obe si dali na svojom vzhľade záležať a vyzerali naozaj skvele.     

Zvlášť 14-ročná slečna. Pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že časy, keď sa hrala s bábikami sú už dávno preč. Oblečená v čiernom tope s odhalenými ramenami a vzorovanej minisukni na seba strhla všetku pozornosť.  

Aktuálnu FOTO Catherine Zeta-Jones s jej krásnou dcérou nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesCarys Zeta Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu