Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné faux-pas známej krásky: Na tvári úsmev, TAM dole... Pozóóór!

Karlie Kloss sa na fotograafov takto usmievala. Zobraziť galériu (8)
Karlie Kloss sa na fotograafov takto usmievala. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Ukázala viac než chcela! Modelka Karlie Kloss (25) je profesionálka pri každej príležitosti. Kedykoľvek je na ňu namierený objektív, na jej tvári nechýba krásny úsmev. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď spoločne s kolegyňami prichádzala na fashion show v rámci newyorskeho týždňa módy. Prítomných fotografov však zaujal aj vysoký rozparok jej šiat, z ktorého na nich vykúkali nohavičky.

Modelingová elita sa v týchto dňoch zišla v New Yorku, kde sa koná Fashion Week. Po prehliadkovom móle sa už viackrát prešla aj hviezdna Karlie Kloss, ktorá patrí medzi top 10 najlepšie zarábajúcich manekýnok súčasnosti.  

Blondínka si pri tej príležitosti zaspomínala na svoje začiatky. „Je ťažko uveriť, že pred 10 rokmi som prišla do New Yorku na svoj prvý fashion week. Po 20 minútach prehliadky sa môj život zmenil. Tých desať vzrušujúcich rokov prekročilo aj všetky moje najdivokejšie sny. Z hlbky svojho srdca ďakujem značke Calvin Klein za prvú príležitosť,” vyznala sa zo svojich pocitov rodáčka z Chicaga a pridala fotku z archívu. 

A hoci je Karlie veľká profesionálka, občas sa ani ona nevyhne menšiemu trapasu. Dokazuje to záber, ktorý sa podarilo spraviť fotografom pred začiatkom jednej z prehliadok. Vysmiata modelka si vykračovala ulicou a neuvedomila si, že vysoký rázporok je šiat odhaľuje viac než mala zrejme v pláne. 

Celú FOTO nepozornej Karlie Kloss nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Karlie Kloss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu