Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

51-ročná mamina Janet Jackson: Fúha, to ako teraz vyzerá?!

Janet Jackson Zobraziť galériu (8)
Janet Jackson (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Fantasticky! Janet Jackson (51) sa začiatkom roka stala prvýkrát mamičkou. Na celej veci je prekvapivé najmä to, že vo veku, keď sú jej rovesníčky pomaly babičkami. Zarážajúci je aj pohľad na to, ako dnes hviezdna speváčka vyzerá. S popôrodnými kilami sa totiž popasovala na výbornú.

Vek v jej prípade nehrá žiadnu rolu! Hovoríme o populárnej speváčke Janet Jackson, ktorá sa začiatkom roka stala prvýkrát mamičkou. Otehotnieť sa jej podarilo aj napriek tomu, že mala už 49 rokov. A hoci mnohé ženy tvrdia, že v takomto veku je tiež náročné zbaviť sa nadbytočných kilogramov, sestra zosnulého Kráľa popu dokazuje pravý opak. 

Deväť mesiacov po narodení synčeka, ktorému dala meno Eissa, sa Janet postavila opäť na pódium. Urobila tak, aby pokračovala vo svojom turné, ktoré prerušila kvôli nedávnemu tehotenstvu. Pri pohľade na ňu, oblečnenú vo vypasovanom čiernom overale, padla zrejme mnohým sánka. Speváčka totiž vyzerá fantasticky!

Podľa medializovaných informácií sa Jackson podarilo zhodiť zhruba 30 kilogramov. Svoj podiel má na tom má zrejme aj rozvod s otcom jej syna - katarským podnikateľom Wissamom Al Mana. A hoci slávnej speváčke vzťah stroskotal, užíva si aspoň materinskú lásku. „Stále za neho ďakujem Bohu. Najmä za to, že je zdravý. Je to nádherné, sladké, šťastné a milované dieťa,” vyznala sa nedávno prostredníctvom instagramu Janet.

Aktuálnu FOTO Janet Jackson nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Janet Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu