Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce FOTO dcéry Phila Collinsa: Preboha, veď ona je vychudnutá na kosť!

Lily Collins Zobraziť galériu (12)
Lily Collins (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hrozný pohľad! Slávny britský spevák Phil Collins (66) je hrdým otcom piatich ratolestí. Médiám je známa najmä jeho dcéra Lily (28), ktorá má na konte modelingové i herecké skúsenosti. V týchto dňoch plní stránky bulváru vďaka účinkovaniu vo filme To The Bone, kde stvárňuje anorektičku. Reakcie verejnosti sú rôzne. Dáte nám však aj vy za pravdu, že vybrané scény z filmu priam naháňajú strach.

Nie je žiadnou novinkou, že herci musia kvôli filmovým úlohám prinášať rôzne obete. Svoje by o tom vedela hovoriť aj Lily Collins. Kráska známa napríklad z počinov Snehulienka, Kazateľ, S láskou Rosie, či Splnený sen totiž musela kvôli jednej zo svojich rolí výrazne schudnúť.  

Vo filme s názvom To The Bone totiž dcéra Phila Collinsa stvárňuje anorektičku Ellen, ktorá sa má rozhodnúť, či zomrie, alebo bude so svojou chorobou bojovať. Lily sa v rozhovoroch netajila tým, že aj ona sama v minulosti trpela anorexiou. 

„Bol to náročný proces. Ale vedela som, že som v bezpečí, keďže na mňa dohliadali výživoví špecialisti,” zaspomínala si na nakrúcanie v rozhovore pre Refienery29 sympatická brunetka. Promo fotografia k počinu, ktorá zachytávajú Lily vyzlečenú a vyhladovanú na kosť, však nie je pre slabšie povahy. Nájdete ju v GALÉRII>>

Viac o téme: Lily CollinsPhil Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu