Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zabudnite na Pameline silikóny! 50-ročná hviezda má aj iné zbrane

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Stále vo forme! Pamela Anderson rozhodne patrí medzi najväčšie sexbomby všetkých čias. Veď, v 90. rokoch o nej snívali nielen dospelí muži, ale aj mnohí tínedžeri. A nejeden z nich mal príležitosť si svoj sen naplniť. Blonďavá silikónka má totiž slabosť na zajačikov. Jej aktuálnym milencom je 31-ročný futbalista Adil Rami, ktorému určite nevadí, že výstavná kočka po jeho boku má už 50-tku za sebou.

Zbalila zajačika! Začiatkom leta sa v médiách objavili prvé informácie o tom, že sebomba Pamela Anderson je zadaná. Jej srdce si získal francúzsky futbalista Adil Rami, ktorého už bola aj párkrát podporiť na zápase. 

Nečudo, že športovcovi výrazný vekový rozdiel neprekáža. Najznámejšia seriálová záchranárka sa totiž stále má čím pochváliť. Dôkazom sú fotografie z uplynulého týždňa. Pamela zavítala na módnu akciu nahodená v krátkych šortkách, v ktorých dokonale vynikli jej štíhle nohy.   

Zaujíma vás, ako vyzerá mladík, ktorý zbalil známu sexbombu? Jeho FOTO nájdete v GALÉRII>>

Pamela Anderson má aj po prekročení 50-tky výstavné krivky. Stehná a dokonale tvarované nohy by jej mohli závidieť aj mnohé mladšie dámy.
Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson má aj po prekročení 50-tky výstavné krivky. Stehná a dokonale tvarované nohy by jej mohli závidieť aj mnohé mladšie dámy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pamela AndersonAdil Rami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu