Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

50-ročná Nicole Kidman sexi ako za starých čias: Vážení, a to nič neukázala!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman (Zdroj: Stellar)

LOS ANGELES - Ešte nepatrí do starého železa! Nie je tajomstvom, že Nicole Kidman (50) si v boji s pribúdajúcimi rokmi pomáha botoxom a skrášľujúcimi zákrokmi. Stará sa tiež o svoju figúru a pri pohľade na jej najnovšie fotografie niet pochýb, že ani v zrelšom veku nestráca nič zo svojho šarmu.

Prenikavý pohľad a zmyselná póza! Takúto kombináciu zvolila Nicole Kidman počas fotenia pre najnovšie číslo magazínu stellar. Ide o narodeninové vydanie a tvorcovia časopisu môžu byť z reakcií priaznivcov nadšení. 

Keď sa totiž na instagrame objavili prvé zábery známej herečky, reakcie fanúšikov boli len pozitívne. „Táto žena je jednoducho očarujúca,” znie jedna z nich. „Ach, Nicole, ty si aj po päťdesiatke ako bohyňa,” reagoval nadšený fanúšik známej herečky.

Aj samotná Kidman v rozhovoroch tvrdí, že sa cíti skvele. „Som šťastná. To je hlavné!” poznamenala Nicole, ktorá prezradila, že zje čokoľvek, ale s mierou. Rovnako sa snaží pravidelne cvičiť, ale usiluje sa o to, aby to bola pre ňu vždy zábava.  

Ďalšie FOTO krásnej Nicole Kidman nájdete v GALÉRII>>

Nicole Kidman ozdobila svojím sexepílom magazín stellar.
Zobraziť galériu (10)
Nicole Kidman ozdobila svojím sexepílom magazín stellar.  (Zdroj: Stellar)

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu