Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Douglasov syn narobil rozruch v uliciach: Pobehoval vyzlečený - Wau!

Cameron Douglas Zobraziť galériu (6)
Cameron Douglas (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Otáčali sa za nímí! Syn Michaela Douglasa (72) - Cameron (38) podobu so slávnym otcom nezaprie. Nečudo, že ho paparazzi spoznajú už z diaľky. Nedávno však zaujal nielen ich. Po uliciach totiž pobehoval do pol pása vyzlečený a jeho svalnaté potetované telo pôsobilo na okoloidúcich ako magnet.

Hoci Michael Douglas nikdy nepatril medzi sladkých fešákov, má v sebe sexepíl, vďaka ktorému si získal sympatie mnohých žien. Rovnako je na tom aj jeho najstarší syn Cameron, ktorý sa zhruba pred viac ako rokom dostal von z väzenia. 

Pochopiteľne, slobodu si užíva plnými dúškami. Rovnako tak aj pohyb na čerstvom vzduchu. Pred pár dňami ho totiž paparazzi nafotili počas toho, ako si bol zabehať. A musíte uznať aj vy, že Douglasov synáčik sa má ozaj čím pochváliť. 

Okrem svalov zaujal aj početnými tetovaniami. Cameron má vytetovanú aj otcovu a dedkovu podobizeň. Ktovie, či mu na tele pribudne aj niečo, čím si bude pripomínať svojho potomka. Spoločne s priateľkou Viviane totiž čakajú svoje prvé bábätko. Zároveň ide o prvé vnúča slávneho Michaela. 

FOTO do pol pása vyzlečeného Camerona Douglasa nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Michael DouglasCameron Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu