Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Bonnie Tyler po rokoch: Na krku 70-tka a ona ukazuje prsia!

Bonnie Tyler kedysi. Zobraziť galériu (10)
Bonnie Tyler kedysi. (Zdroj: youtube.com)

ORLANDO - Provokuje aj na staré kolená! Blonďavá hriva a zaujímavé outfity boli súčasťou imidžu speváčky Bonnie Tyler. Tá má na konte viacero úspešných hitov, vrátane toho s názvom Total Eclipse of the Heart. Začiatkom týždňa si ho opäť zaspievala. Pri tej príležitosti prevetrala aj sexi top s výstrihom, ktorý dosť odhaľoval jej vnady.

Američania mali v pondelok možnosť zažiť jedinečný úkaz - totálne zatmenie slnka. Mnohí si pri tej príležitosti vzali v práci dovolenku a cestovali do vybraných oblastí, keďže jav bolo možne pozorovať len v zhruba sto kilometrov širokom páse tiahnucom sa cez krajinu.  

Pomerne zaujímavou ponukou bola plavba výletnou loďou s možnosťou pozorovať toto nebeské divadlo. Cestujúci si mohli vychutnať aj vystúpenie legendárnej speváčky Bonnie Tyler, ktorá sa predviedla so skladbou Total Eclipse of the Heart (v preklade - Úplné zatmenie srdca).

Slávna blondínka sa predviedla v outfite, ktorý pozostával z čiernych nohavíc, dlhého svetra a topu s hlbokým výstrihom. Ten odhaľoval vnady 66-ročnej Bonnie, ktorá si očividne aj na staré kolená potrpí na svoj imidž. 

Aktuálnu FOTO Bonnie Tyler nájdete v GALÉRII>>  

VIDEO: Bonnie Tyler zaspievala skladbu Total Eclipse of the Heart pri príležitosti totálneho zatmenia slnka. 

Viac o téme: Bonnie Tyler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu