Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Preboha, je to vôbec ona? Z blonďavej sexice je iný človek - Má plešinu a akné!

Margot Robbie Zobraziť galériu (8)
Margot Robbie (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Uf! Margot Robbie (27) rozhodne patrí medzi najsexi herečky súčasnosti. Okrem šarmu však disponuje tiež talentom a kvôli filmovým úlohám je ochotná podstúpiť aj zmenu vizáže. Na najnovších paparazzi fotkách vyzerá rodáčka z Austrálie priam hrozne. Ryšavé brčkavé vlasy so začínajúcou plešinou a bledá tvár s výrazným akné. No, len sa pozrite!

Ďalšia neuveriteľná premena! Austrálska herečka Margot Robbie sa zviditeľnila v roku 2013, keď vo filme Vlk z Wall Street stvárnila manželku Leonarda DiCapria. V spomínanom počine sa predviedla aj v Evinom rúchu. Nemenej zvodná bola tiež vo filme Legenda o Tarzanovi. Keď však príde reč o najnovších počinoch, tam sa blondínka ako kráska nepredvedie. Skôr naopak. 

Už minule sme vás na topkách informovali o filme s názvom I, Tonya, kde  Margot stvárnila krasokorčuliarku Tonyhu Harding. Maskéri jej kvôli tomu vyrobili oblejšie telo. Skvelú prácu však odviedli aj v týchto dňoch, keď herečku pretvorili na kráľovnú Alžbetu I. kvôli počinu Mary Queen of Scots. 

Pri pohľade na paparazzi fotky z nakrúcania je zrejmé, že blondínka sa nebojí predviesť aj v nelichotivom svetle. S bledou pleťou poznačenou jazvami po akné a ryšavými vlasmi začínajúcimi takmer v strede hlavy má Margot od zmyselnej krásky poriadne ďaleko. 

FOTO herečky Margot Robbie zmenenej na nepoznanie nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Margot Robbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu