Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská radosť speváka Robina Thickea: Bude dvojnásobným otcom!

Robin Thicke Zobraziť galériu (4)
Robin Thicke (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Robin Thicke a jeho partnerka April Love Geary čakajú prvé spoločné dieťa. Dvojica bude mať dievčatko. Interpretova priateľka prezradila informáciu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila snímku z ultrazvuku. Termín pôrodu určili na 1. marca. V rovnaký deň by spevákov zosnulý otec, herec Alan Thicke oslávil 71. narodeniny.

Dvojica sa spolu ukázala po prvý raz na verejnosti vlani na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Štyridsaťročný Thicke už má šesťročného syna Juliana. Chlapcovou matkou je spevákova bývalá manželka Paula Patton, s ktorou sa predvlani rozviedol.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

 

Robin and I are very excited to share with you all that we're having a baby! The due date is March 1st, Alan's birthday!

Príspevok, ktorý zdieľa April Love Geary (@aprillovegeary),

 

 

Happy in Hawaii with my lil peanut

Príspevok, ktorý zdieľa April Love Geary (@aprillovegeary),

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu