Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Preoperovaná blondína z telky ukázala silikóny, potom sa olizovala so zajačikom!

Lauren Harries s mladučkým milencom. Zobraziť galériu (10)
Lauren Harries s mladučkým milencom. (Zdroj: profimedia.sk)

ŠPANIELSKO - Obskakoval ju ako princeznú! Britská celebrita Lauren Harries (39) si v týchto dňoch užíva slniečko a dovolenku v spoločnosti mladučkého milenca. 21-ročný Connor Yem je do blondínky očividne veľmi zaľúbený, čoho dôkazom sú aj paparazzi fotky. Bulvárnym fotografom sa podaril zvečniť aj holé prsia známej šytridsiatničky, ktoré rozhodne nie sú dielom prírody.

Lauren Harris je vo Veľkej Británii známa od útleho detstva. Ešte ako chlapec menom James účinkovala vo viacerých televíznych reláciách. Prezývku "zázračné dieťa" získal nielen vďaka zvláštnemu vzhľadu, ale aj pre záľubu v starožitnostiach, na ktoré bol priam odborník. 

Už vtedy sa James prejavoval ako žena. Obdobie dospievania pre neho nebolo jednoduché. Trpel depresiami a dokonca sa pokúsil o samovraždu. V roku 2004 sa z neho definitívne stala žena, o čom bol narútený dokonca dokument. Ako Lauren účinkovala vo viacerých reality šou. Spomenúť možno Celebrity Big Brother, či Celebrity Juice. V roku 2015 skúšala šťastie aj ako speváčka. 

V súčasnosti plní preoperovaná blondínka stránky bulváru vzťahom s 21-ročnými milencom Connorom. O svojej láske rozprávala aj v obľúbenej televíznej šou s názvom Loose Woman. „Oslovil ma cez twitter a najskôr sme boli len priatelia. Nevnímal ma ako transexuála, ale ako ženu. Veľmi si spolu rozumieme,” povedala na margo toho Lauren. 

„Tú zmenu nepodstúpila len tak pre nič. Počúvame na našu adresu množstvo negatívnych komentárov, ale my žijeme vo vlastnej bubline. Užívame si spolu každý jeden deň,” pridal sa Connor. Dôkazom sú aj momentky zo spoločnej dovolenky, na ktorých sa mladík od svojej lásky nedokáže odlepiť...

Lauren Harries bez ostychu opekala svoje silikóny.
Zobraziť galériu (10)
Lauren Harries bez ostychu opekala svoje silikóny.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lauren Harries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu