Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ako z hororu: Celebrita zverejnila FOTO po plastike - Au!

Chloe Khan Zobraziť galériu (8)
Chloe Khan (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Pre krásu sa trpí! A občas veľmi. Svoje o tom vie aj britská celebrita Chloe Khan (26), známa zo stránok magazínu Playboy, či televíznych šou X Factor a Celebrity Big Brother. Vyumelkovaná tmavovláska v týchto dňoch zvrejnila prostredníctvom instagramu zábery svojej tváre po plastickej operácii nosa. Jej hrozivé následky trápia Angličanku dodnes a spomínaná fotografia nie je nič pre slabšie povahy.

Chloe Khan sa momentálne nachádza v slnečnej Barcelone, kde si užíva chvíle oddychu. Prostredníctvom internetu sa s fanúšikmi delí o fotky v bikinách, či zábery svojho chirurgicky upraveného zadočku. Treba uznať, že ten vyzerá skvele. Avšak nie všetky plastické operácie, ktoré známa cica absolvovala, mali šťastný koniec. 

Na instastory nedávno zverejnila zábery po druhej operácii svojho nosa. Prvú absolvovala v rodnej Británii, avšak s výsledkom nebola spokojná. Po noštek aký majú bábiky sa preto vybrala na Ukrajinu. „Dva roky som prácu toho doktora sledovala na instagrame. Mala som pocit, že je najlepší na svete a spraví presne to, po čom túžim,” uviedla Chloe v televíznej šou This Morning. 

Jej očakávania však neboli naplnené. Už pred operáciou ju zaskočila hygiena v ukrajinskom zariadení a keď sa prebrala počas operácie... „Bola to katastrofa!” priznala dievčina, ktorá na fotografii po zákroku vyzerá katastrofálne. 

Také sú aj následky. „Ťažko sa mi dýcha cez nos. Stratila som čuch a ráno sa bežne zobudím na to, že krvácam. 20 hodín denne si musím spevňovať nos špeciálnym obväzom. Cítim sa hlúpo a je mi trápne o tom hovoriť,” uzavrela Chloe. 

Hororovú FOTO po zákroku nájdete v GALÉRII>>

Takto vyzerala Chloe Khan v roku 2010, keď účinkovala v speváckej šou X Factor.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Chloe Khan v roku 2010, keď účinkovala v speváckej šou X Factor.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Chloe Khan dnes.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Chloe Khan dnes.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu