Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa cica ukázala, čo skrýva pod sukňou: Tak TOTO by ste určite nečakali!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nebude nadšená! Kylie Jenner (20), najmladšia zo sestier Kardashianových, má vybudovaný imidž sebavedomej sexice. Pre mnohé dievčatá je vzorom a pri pohľade na instagramové fotky, na ktorých vyzerá tmavovláska dokonalo, ich neraz prepadnú komplexy. Najnovšie fotky paparazzov však prezrádzajú, že ani táto známa sexica nie je so sebou celkom spokojná. Veď pozrite sa, čo odhalil nezbedný vietor!

Instagramový profil 20-ročnej Kylie Jenner je plný provokatívnych záberov, na ktorých tmavovláska predvádza svoje oblé krivky. Vďaka nim fanúšikovia vedia, že obľubuje sexi spodnú bielizeň. A vyzerá v nej skutočne božsky.

Ak by ste však čakali, že rajcovné podprsenky a nohavičky nosí Kylie stále, ste na omyle. Paparazzi ju nedávno nafotili v uliciach a ich fotky dosť prekvapili. Oblečená v červených minišatách si vykračovala k autu, keď zafúkal vietor a nadvihol jej sukňu.

Záškodník odhalil, že hviezdička reality šou Keeping Up With The Kardashians nosí sťahujúce nohavičky. Nuž, vyzerá to tak, že Kylie si k dokonalosti pomáha nielen retušou, ale aj takýmito "zlepšovákmi". 

FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu