Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jedinečná modelka len v tangáčoch: Aha, som nádherná!

Winnie Harlow Zobraziť galériu (7)
Winnie Harlow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Skryla len to najnutnejšie! Kanaďanka Winnie Harlow (23) uspela vo svete modelingu aj napriek kožnej chorobe, vďaka ktorej je jej telo posiaté fľakmi. Zo svojho nedostatku spravila prednosť a tak sa dnes okrem popularity pýši aj slušnou fanúšikovskou základňou na instagrame. Tam najnovšie zverejnila momentku v úsporných tango nohavičkách a k nej pridala sebavedomý komentár.

Kedysi šikanovaná, dnes ospevovaná! Winnie Harlow je jedinečný zjav, ktorý sa len tak nevidí. Modelka trpí kožným ochorením vitiligo, vďaka ktorému je jej dokonale tvarované telo fľakaté. Modelka má na konte množstvo úspechov a dennodenne dostáva od fanúšikov množstvo komplimentov. 

Rodáčka z Toronta sa ich najnovšie rozhodla potešiť momentkou, na ktorej pózuje "oblečená" len v nohavičkách. „Som iná nie kvôli mojej pleti. Ale pre skutočnosť, že moju krásu nevnímam podľa názoru iných. Som krásna, lebo to viem. Oslávte svoju jedinečnú krásu dnes a aj každý deň,” pridala Winnie svoj komentár.

„Tvoje telo je ako umelecké dielo. Si nádherná. Nikdy na to nezabudni,” reagujú pod odvážnou fotografiou fanúšikovia nezvyčajnej modelky. Stotožňujete sa s nimi?  

Odvážnu FOTO modelky Winnie Harlow nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Winnie Harlow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu