Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Joey z Priateľov a jeho najčudnejší SEX: Ehm, tak toto je zvláštne!

Matt LeBlanc Zobraziť galériu (7)
Matt LeBlanc (Zdroj: HBO/ Showtime Networks )

LOS ANGELES - Účinkovanie v obľúbenom seriáli Priatelia nie je to jediné, čo má herec Matt LeBlanc (50) na konte. Médiá najnovšie zaujali zábery z počinu s názvom Epizódy, kde mu tvorcovia dopriali pomerne nezvyčajné sexuálne scény. Pozrite!

Pomerne obľúbený sitcom s názvom Epizódy sa točí okolia zákulisia pripravovaného seriálu. Jeho tvorcami sú britskí manželia Sean a Beverly, ktorí získajú možnosť preraziť v Hollywoode. Cestu im však skríži herec Matt LeBlanc a ich život sa začne poriadne komplikovať.   

Matt stvárňuje v počine samého seba. Za túto úlohu získal viacero nominácií. Jednu z nich premenil v roku 2012 na Zlatý Glóbus. Televízna stanica HBO plánuje v týchto dňoch vysielať poslednú sériu spomínaného počinu. A hneď v jej úvode sú momenty, ktoré narobili slušný rozruch.

LeBlanc v nich prežíva pomerne zvláštnu sexuálnu skúsenosť s istou kráskou. Tej sa nesmie dotýkať a môže sa na ňu len dívať cez sklo. Že ide o dráždivé scény, prezrádzajú zábery, ktoré sa už teraz objavili v médiách. Smelo ich možno zaradiť k tomu najzvláštnejšiemu, čo Matt LeBlanc pred kamerami predviedol. Nemyslíte?  

Viac záberov nájdete v GALÉRII>>

Matt LeBlanc sa krásky mohol dotýkať len cez sklo
Zobraziť galériu (7)
Matt LeBlanc sa krásky mohol dotýkať len cez sklo  (Zdroj: HBO/ Showtime Networks )

Matt LeBlanc má za sebou pomerne zvláštnu sexuálnu skúsenosť. Vďačí za ňu seriálu Epizódy.
Zobraziť galériu (7)
Matt LeBlanc má za sebou pomerne zvláštnu sexuálnu skúsenosť. Vďačí za ňu seriálu Epizódy.  (Zdroj: HBO/ Showtime Networks )

Viac o téme: Matt LeBlanc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu