Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna Sinead O'Connor v katastrofálnom stave: Pohľad na ňu vás šokuje!

Sinead O'Connor Zobraziť galériu (3)
Sinead O'Connor (Zdroj: youtube.com a facebook)

NEW JERSEY - Zúfalstvo a beznádej! Írska speváčka Sinead O'Connor (50) dostala do vienka kopec talentu, čoho dôkazom je jej úspešná kariéra. Žiaľ, šťastia mala v živote už akosi menej. Zvlášť v posledných rokoch je život holohlavej umelkyne poznačený psychickými problémami. Video, ktoré najnovšie zverejnila na sociálnych sieťach, naháňa strach nielen jej fanúšikom.

Zábery, ktoré trhajú srdce! Aj tak by sa dalo okomentovať 12 minútové video, ktoré Sinead O'Connor zverejnila na svojom profile na facebooku. Speváčka v ňom hovorí o svojom psychickom trápení, pokusoch o samovraždu, i o tom, že každý jeden deň bojuje s depresiami. 

Sinead je štvornásobnou matkou, no v kontakte nie je ani s jedným zo svojich detí. „V mojom živote niet už nikoho okrem psychiatra. Je to najmilší muž na tomto svete. Vraj som jeho hrdina a to je jediný dôvod, ktorý ma drží pri živote,” hovorí vo videu slávna speváčka, ktorá sa pred kamerami zrútila. 

„Ľudia, od ktorých sa očakáva, že vás budú milovať, starať sa o vás, tak tí s vami zaobchádzajú ako s kusom ho*na. Keby to bolo na mne, už dávno som mŕtva,” dodáva s plačom Sinead. Tá v posledných rokoch už viackrát hovorila o tom, že chce spáchať samovraždu.   

Dnes sa na facebooku objavil odkaz, ktorý aspoň trošku upokojil znepokojených fanúšikov. „Mám vám dať vedieť, že je v bezpečí a nemyslí na samovraždu. Je obklopená láskou a dostáva najlepšiu starostlivosť,” napísal ktosi v mene slávnej speváčky. 

VIDEO: Pohľad na nešťastnú a zúfalú Sinead O'Connor trhá srdce. 

Sinead OConnor Facebook

 

 

Viac o téme: Sinead O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu