Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trapas českej zlatokopky: Na ulici jej vykukol holý prsník!

Ester Dee Zobraziť galériu (7)
Ester Dee (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nehoda či zámer? Rodáčka z Českej republiky Ester Dohnalová (32), známa skôr ako Ester Dee, žije už viac ako štrnásť rokov v Anglicku. Tam ju poznáju ako jednu z hviezd reality šou Real Housewives of Cheshire. Niet pochýb, že odarená blondínka je rada stredobodom pozornosti. Potvrdila to aj nedávno, keď fotografom (ne)chtiac ukázala holý prsník.

Ester Dohnalová sa síce narodila v Českej republike, no nie je tam príliš známa. Skôr ju poznajú vo Veľkej Británii. Tam sa odsťahovala v roku 2003 a pracovala ako au pair. Našla si však bohatého manžela, ktorému porodila dcérku a plnými dúškami si užíva luxusný život.

Blondínka má na konte účinkovanie v televíznom projekte Real Housewives of Cheshire a viackrát pózovala v provokatívnej spodnej bielizni. Šušká sa tiež o tom, že by sa mala objaviť v najnovšom vydaní obľúbenej reality šou Big Brother. 

A že prsnatá blondínka vie narobiť rozruch, potvrdila v týchto dňoch. Na istú párty prišla nahodená v červenom overale s hlbokým výstrihom. Pod neho si samozrejme nevzala podprsenku a čo čert nechcel, keď prechádzala popri prítomných fotografoch, tak im ukázala holý prsník. No, aká náhodička...

FOTO pikantného odhalenia Ester Dee nájdete v GALÉRII>>

Ester Dee sa rada pochváli svojími krivkami.
Zobraziť galériu (7)
Ester Dee sa rada pochváli svojími krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ester DeeEster Dohnalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu