Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozný pohľad na promi blondínku: Taká mladá a posadnutá plastikami!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (7)
Iggy Azalea (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Veď má problém sa usmiať! Vyzerá to tak, že raperka Iggy Azalea to v honbe za dokonalosťou prepískla. Dôkazom sú zábery, ktoré sa podarilo v týchto dňoch spraviť paparazzom. Tí nafotili 27-ročnú blondínku v uliciach a výraz jej napichanej tváre bol priam hrozný.

Ešte v roku 2012 boli peroxidové vlasy to jediné, čo na speváčke Iggy Azalea pôsobilo umelo. Dnes však v súvislosti s blondínkou ťažko hovoriť o prirodzenosti.

Rodáčka z Austrálie chcela preraziť aj v USA, kde boli trendom veľké zadky. A tak si dala silikónom upraviť svoje pozadie. Potom nasledovali prsia, plastická operácia nosa, úprava brady, niekoľkokrát zväčšenie pier a z Iggy sa pomaličky stávala iná žena.

Počas tohto týždňa si raperka dala v salóne na to určenom prepichnúť uši. Cestou z neho na ňu natrafili paparazzi. Tých oveľa viac zaujala blondínkina opuchnutá tvár, vďaka ktorej vyvolala špekulácie, že si ju dala opäť raz upraviť. Možno by nebolo na škodu, keby Iggy kliniky krásy nateraz obchádzala. Veď, keď sa chcela usmiať, tak s tým mala problém. 

Aktuálnu FOTO preplastikovanej raperky Iggy Azalea nájdete v GALÉRII>>

Takto vyzerala Iggy Azalea v roku 2012, keď ešte nemala žiadne plastiky.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Iggy Azalea v roku 2012, keď ešte nemala žiadne plastiky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu