Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka (59) ohúrila v bielom: Aha, je krásna aj s vráskami!

Andie MacDowell Zobraziť galériu (10)
Andie MacDowell (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Stále rovnako očarujúca! Hugh Grant (56) nebol jediný mužom, ktorý bol z Andie MacDowell (59) paf. Herečka, známa napríklad z počinu 4 svadby a 1 pohreb, mala totiž vždy množstvo obdivovateľov. Iné to nie je ani dnes, keď má na krku 60-tku. V uplynulých dňoch sa brunetka ukázala v spoločnosti a žiarila nielen vďaka šatám bielej farby.

Skrášľujúce zákroky, botox, či plastiky sú v šoubiznise bežné. Medzi hviezdami sa však nájdu aj výnimky, ktoré si zo starnutia nerobia zbytočné vrásky. Príkladom je napríklad herečka Andie MacDowell. Vždy, keď sa šarmantná brunetka ukáže v spoločnosti, vyzerá priam skvele a na jej tvári nikdy nechýba úsmev. 

Andie čochvíľa oslávi 60-tku. A hoci to pre mnohé ženy predstavuje priam nočnú moru, nie je to jej prípad. „My ženy máme väčšinou starnutie zafixované ako niečo, čo musí byť negatívne. A podľa toho potom k tomu pristupujeme. Naiesto toho, aby sme sa zamerali na pozitíva vyšieho veku, snažíme sa za každú cenu zmazať vrásku, ktorá je vlastne nepodstatná,” poznamenala v jednom z rozhovorov trojnásobná matka.  

Známa herečka sa netají tým, že sa usiluje zdravo stravovať, pravidelne cvičí a stará sa aj o svoju vizáž. Najviac jej však na kráse pridáva zrejme celková spokojnosť. „Moje heslo je žiť v každom veku naplno. Neľutovať, že niečo nie je také, ako predtým. Naučte sa oceniť prítomnosť,” radí ostatným ženám Andie. Tak čo dámy, vezmete si ju za príklad?

Andie MacDowell dokazuje, že žena môže byť krásna aj s vráskami.
Zobraziť galériu (10)
Andie MacDowell dokazuje, že žena môže byť krásna aj s vráskami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Andie MacDowell vyzerala v bielych šatách fantasticky.
Zobraziť galériu (10)
Andie MacDowell vyzerala v bielych šatách fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Andie MacDowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu